Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Well, idag tänkte jag förstöra ett liv.

Rosor är röda, violer är blå
Håll käften, rosor är döda, violer är få.

Sedan när blev DU bättre än mig
När gav jag dig rätten att bestämma över mitt liv?




Falska jävla Sverige där vänner hugger andra vänner i ryggen. Fuck you.




Fri vers av seratonin
Läst 411 gånger
Publicerad 2007-05-04 17:37



Bookmark and Share


  utstött
Jag är så glad att du delar med dig av din dag och rekomenderar denna underbara dikt starkt
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

seratonin