Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landat

 

 

Sätter tyst ner foten

trevande

Känns nytt fast ändå

så välbekant

 

Med vetskapen om

den lycka som nu omger mig

Ödmjukt tackar jag

stjärnan som förde mig

till dig

 

Lämnade hjärtat

hos dig kvar

I förvissning om att

det där

är i tryggt förvar

 

Åter på Svensk mark

i realitetens värld

 

Ett litet tag till

ialla fall.....




Fri vers av nettizen
Läst 181 gånger
Publicerad 2007-05-04 21:04



Bookmark and Share


  thyra
Kul att läsa dig igen!
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen