Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor som mister ett sinne faller ofta in i en tids depression. Jag förstår varför. Sinnena är vårat sätt att uppleva livet.......




Andas, lyssna, titta och smaka!!!!

Öppna dina sinnen och släpp in livet!
känn kärleken
känn hur jorden ler mot dig

Sluta tänka och analysera!
lita på känslan
lita på din intuition

Lev med livet!
lek med livet
njut!

Andas!
känn livet
pulsera i din kropp

Känn!
gräset mellan tårna
vinden som smeker dig

Lyssna!
hör livet
i dig, omkring dig

Titta!
se livet
lever med dig

Smaka!
sött, surt, salt, beskt
så är livet...




Fri vers av Lillali
Läst 496 gånger
Publicerad 2007-05-04 22:28



Bookmark and Share


    Casca
det är inte alltid så lätt och ofta när man gör det då är man inte riktigt medveten om att man gör det... Men visst ska man njuta av alla känslor...
2007-09-06

  utstött
du har en varm lugn och kärleksfulla röst i ditt skrivftspråk som hjälper oss att fylla på med ny kraft
2007-05-04

  Havsjungfrun
mmm...=)
2007-05-04

    Nattviol
välkända ord om sinnens betydelse!
väl funna ord!
väl formulerat!
för det är Livet..
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Lillali
Lillali