Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
~~


Att du inte förstår att jag finns här .. för dig, bara för dig..

Hjärtat stannade
allting var slut
det kändes skönt..
skönt att slippa vara ivägen..
att slippa bli sårad..

Hjärtat började slå igen..
Fler tankar rusade omkring i min hjärna.
tankar som är fel
tankar som är rätt
vill sluta tänka..

Att du inte förstår att jag finns här ..
för dig, bara för dig..

Varför ska saker ha möjligheten till att sära på två människor?
små saker, stora saker..

förlåt för att jag finns
förlåt för att jag är den jag är
låt mig bli någon annan
någon som inte är ivägen
någon som inte blir sårad
någon som inte tänker
någon som inte är som jag är..

någon som inte är livrädd att förlora dig..




Fri vers av Annejii
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-05-05 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annejii
Annejii