Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverringar


armband av äkta silver
formade av en mästarsilversmed.
smyckade kopparringar
fagra för ögat.
guldörhängen med
ädla stenar.

med tårar i sina ögon
och klagande gråt i sin röst
formade han mitt arv,

det arv jag med kärlek och stolthet

bär i mina händer

när jag i världen reser

och människor möter.


 




Fri vers av Ilana
Läst 842 gånger
Publicerad 2005-03-06 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ilana
Ilana