Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För a capella: http://lyrstedt.net/files/mp3/domedagssang.mp3


Domedagssång


Låt mig få bjuda på min domedagssång
en ångestburen, jazzinspererad självundergång
Saxofonskrik som ekar i oregelbundna toner
en hörselhallucination på adrenalinhormoner

Mitt demensinspirerande hjärnspöke som bakgrundsvokalist
en doan med självcentrerad antisemitism
som steppar i skallbanken med klackskor av spikar
en rundgång av krystvärk suicidalbetonat pikar

Jag sjunger, kan ni uppfatta mina ljudlösa tjut
en bönfallande rop om ett liv med ett slut
I crescendot dränker maran min viljan att bära
En trumvirvel saluterar att slutet är nära

Jag kan ej begära någon allsångsstämma
men min avsky till livet kan ni säker igenkänna
Refrängen som lyder i ett utdraget ackord:
Jag hatar mig själv, lägg in mig på livslång
psykiatrihäslovård




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 590 gånger
Publicerad 2007-05-05 19:31



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Imponerande rymt och rimning och unikt innehåll som det går att relatera till...

Lena
2007-05-15

  himlens hemlighet VIP
du e fiiiiin....med eller utan seretoniiin....haha...den här är alltid kul att läsa...
2007-05-06

  Fredrik P. VIP
det svänger fint om denna
friska Domedagssång...
2007-05-05

  Bubamara - Maria Zakrisson
nu gillar ju jag jazz, det fick en liten trasig innebörd här juh.

men ordvalen och formuleringarna är ju makabert bra
välgjort
2007-05-05

  alfa VIP
har lyssnat och läst.
det svänger daniel!

trist tema
men välskrivet och
med passion.

uppskattas! tack.
2007-05-05

  Janjohan
Vilken svada! Jag diggar loss på mitt hörn.
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP