Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom

Hur är det?

*ger dig en rosa ballong*

Du ler med sorg på läpparna.


Vad är det?

*kysser dig varsamt på pannan*




...jag ångar det jag aldrig sa.




Övriga genrer av Trehundra.år.senare
Läst 661 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-05 22:50



Bookmark and Share


  Kaylie
Av någon anledning så tårades ögonen närapå direkt när jag läst den här texten, det handlar inte om många ord, men något har du ändå lyckats fånga så elegant.
2008-04-14

  Amina
Oh, rosa ballong!! mm
2007-05-05

  Sanningsägaren VIP
Åh.. så kärleksfullt!
Sött och enkelt
rakt
Gillar denna
/Åsa
2007-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Trehundra.år.senare
Trehundra.år.senare