Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodets mod

 

 

Söker och finner

Moder vinner

trots att saknadens

flod i mig rinner

och längtans låga

brinner

 

Ändå...

 

Hoppet och förmågan

Håller liv i lågan

 

och vid varje kontakt

 

Känner hur vemodet

försvinner 




Fri vers av nettizen
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-05-05 23:41



Bookmark and Share


  Ronny Berk
livfullt och trösterikt... sökte och fann...
2007-05-06

  Leif Furstedt
Vemodets mod i en hoppfull ton, segerviss melodi, Vackert
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen