Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obalanserad

 

 

Överexponerad av kärlek

och ljus

Tar nog sin tid

att återställa balansens rus

 

Saknad efter en själsfrände

jag tvingades lämna kvar

Längtande räknande

resterande dar

 

Vetskapen om att jag

inom ett år

Går i äkta skapandets  spår

 

gör bördan lättare att bära

 

Medan hungern river

stora hål

Fokuserar mot ett större mål

 

~ Framtiden ~ 




Fri vers av nettizen
Läst 165 gånger
Publicerad 2007-05-06 07:54



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tro, hopp och kärlek i snyg förpackning... jag vill nog ändra rubriken till...
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen