Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag räknar inte dagarna du varit borta, för du är ju alltid med mig ändå.


När jag vaknade


Jag tänkte
på det
idag

när jag vaknade


det var länge sedan
du var över
på middag


eller


att vi gjorde
något ihop


sen slog det mig

att du gick
bort
för nästan 10 år
sedan


jag tänkte
inte på
det

längre




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 418 gånger
Publicerad 2007-05-06 11:09



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
precis det som händer en ibland
och det bara för att känslobanden
var så starka
men ibland är det tvärt om
de som borde ha fallit i glömska
lever som för evigt i beklagansvärt minne

den här texten bara måste jag ju ge
fyra hinkar smultron
2007-05-08

    Mirs
Absolut läsvärd!!! Superfin!!
2007-05-07

  Gunwale VIP
Den här tog rakt i hjärtat. Jag har hemska drömmar ibland om att jag totalt glömt bort att passa min pojke, men...det gör \"någon annan\" nu...
2007-05-07

  Wingardium LeviosA
Din känsla förmedlades som en ljudlös vind! Sorgligt, hoppfyllt och inspirerande
2007-05-07

  Aisha VIP
....sorgligt realistisk...fint skrivet..med enkla ord....A.
2007-05-07

  Carlita
underbart hur du med så få och enkla ord snickrar ihop så mycket känsla.. denna träffar rakt in i hjärtetrakten! briljant!
2007-05-07

  TiVa
Denna dikt gav mig ett vemodigt leende. Vemodet för att den är så oerhört sorglig då en älskad faktiskt inte finns i livet längre annat än som ett minne, leendet kom av all vacker kärlek dessa ord rymmer. Vackert.
2007-05-06

    Bim
Minnet kan vara så där,-det är både fint och ofint av ett minne ,-ja att vara så,-din text är suveränt bra .Hälsn.Bim
2007-05-06

  Annmargreta
Den här situationen kan hända.
Jag börjar slå min mammas telefonnummer ibland ..................
nej det går inte-i -------dag skulle hon förresten fyllt 93 år.
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris