Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig.


Sinnesfrid.

Sinnesfrid.
Jag kan inte få sinnesfrid.
Jag vet inte vad jag vill.
Jag vill nog ingenting.




Övriga genrer av ingen alls
Läst 597 gånger
Publicerad 2007-05-06 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingen alls
ingen alls