Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fördröjd rörelse



Det är alla åren som går
de sätter sina spår
det är en klyscha
jag vet
men det slår inte fel
när du märker
att det du gjorde
för första och sista
gången i ditt liv
nu går på rutin
när du först drömde
om alla de vackra ögon
som skulle riktas mot dig
vill du nu att bara
att någon ser dig
SER DIG

och vågar
se mer

men du är rädd
att du gett ditt allt
du har inget mer
du väntar inte längre
på livet
och livet väntar inte
på dig
ni går inte längre
hand i hand
ni går

en liten bit ifrån varann








Fri vers av frostyran
Läst 379 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-06 17:28



Bookmark and Share


  Carlita
underbar titel till en text med tidsångestladdat o fint innehåll

snyggt!
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

frostyran
frostyran