Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavsett

 

 

Aldrig har jag älskat någon

såsom jag älskar nu

Aldrig har jag heller varit

så vettskrämd

som jag är nu

 

När så starka känslor

river i mig

att det känns som bröstet

ska explodera

 

Men aldrig skulle jag heller

vilja vara utan

det jag har

just nu

 

För mitt i det vilda

pulserandet

Vilar något jag aldrig

någonsin upplevt tidigare

 

En harmonisk trygghet

och vetskap

om att oavsett vad

Så finns du där

 

även imorgon




Fri vers av nettizen
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-05-06 19:07



Bookmark and Share


  Thommy
Kärleken är bra härlig. Vackert beskrivet.
2007-05-07

  Leif Furstedt
Kärlekens ytterligheter, vackert beskrivet.
2007-05-06

  issac.a.m
härlig känsla...
2007-05-06

  Michaela Dutius
Perfekt på pricken - en underbar beskrivning av den stora kärleken som river- och ändå ger vila!
Allt gott till dig!
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen