Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustrerad

 

 

Man nystar en knut

upptäcker en ny

 

Håller så på tills ny dag

börjar  gry

 

Sover en stund

Gömmer sig i drömlandets

djupa avgrund

 

Vaknar så sen

och börjar nysta igen 




Fri vers av nettizen
Läst 199 gånger
Publicerad 2007-05-06 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen