Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tempo adagio när ni läser denna, som om ni sitter på en sängkant och berättar när någon precis ska sova (och ni har all - tid - i - världen...)


God Natt Kosova - Var du än är

 

det blir en lugn natt
för albanska hjältar
jag ser er i stjärnorna
och det blir en lugn natt
för albanska hjältar
för albanska flyktingar
för albanska förlorare
och albanska vinnare
jag ser samma måne
som ni
och här andas
den tungt
och svävar alldeles
lugnt och stilla
i himmelens famn

så god natt alla ni
örnfolk och illyrer
ni bland bergens
högsta djup
och ni mitt i stadens
brinnande ljus

månen ror oss i land
så vi kan alla
drömma sött
kanske om att ses igen
kanske om att kramas

 

 

 

 

((((( shh - oron vilar )))))

 

 

 

 

 

så du kan sova gott mamma
sov gott pappa
sov gott bror
och sov gott syster

det blir en lugn natt

i natt.

 




Fri vers av fossie
Läst 1367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-06 23:26



Bookmark and Share


  aol
vacker stark berör mej
2007-06-03

  Carlita
denna är vacker - när vacker är som vackrast :)
2007-05-06

  Robert W
vacker och skör. det är mjukt men kraftfullt.
jag gillar den väldigt mycket.
2007-05-06
  > Nästa text
< Föregående

fossie
fossie