Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skärvorna

när så regnet valde min ruta
när så tårarna valde mina kinder
när så blicken valde dina ögon
när så händerna valde din rygg

Då levde jag
Då skapade jag
Då var vi gudar

när så stormarna valde dina tankar
när så lugnet valde mitt leende
när så draken valde din säng
när så krampen valde min mage

Då dog jag
Då förgjorde jag
Då var vi dödliga

Jag
Du

En dag som föll hårt mot tidens skitiga betong
och i skärvorna hittas en molnbeslöjad måne
och i skärvorna väljer vi alltid varandra




Fri vers av Erik Wiberg
Läst 488 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-07 01:59



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Djupt som bara den...och det älskar jag!!!!
2007-05-13

  niffe
jag tycker du skriver fint, kära kusin. men ibland förstår jag inte riktigt... men jag kanske inte är så \"poesiig\" än! det ligger säkert mycket bakom orden, som läsaren inte är ämnad att förstå. kanske?

by the way, det skulle vara trevligt å ses nån gång!

ha det gött!!
2007-05-07

  Erik Wiberg
Det ser bättre ut såhär, du hade rätt. Tack för det..
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Erik Wiberg
Erik Wiberg