Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till evigheten

 

 

När nuet flätas samman

med evigheten

 

Och tvåsamheten

byts mot en förenad

enhet

 

Det är då man vet

 

Att man hittat vägen hem 




Fri vers av nettizen
Läst 248 gånger
Publicerad 2007-05-07 14:40



Bookmark and Share


    Maria Malm
Skön lyckokänsla..
2007-05-08

  Thommy
Måste vara skönt att hitta hem, fin dikt.
2007-05-07

  Håkan Tendell
Vackert skrivet!
Lycka är att få känna så...
2007-05-07

    ej medlem längre
Det räcker väl att resa till Tyskland, inte ska du enda in i evigheten nu???
Retas lite....bra skrivet!
2007-05-07

    sunnanvind
Underbart fint o tryggt...
2007-05-07

  issac.a.m
Vackert...
2007-05-07

  Nyfiken drömmare
Vackra ord om kärleken... :-) När man väl finner den kan det verkligen kännas som om man hittat hem...
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen