Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen efter



bakis bland videung

det osar surt efter akter med pung

tänk denna lycka att få vara ung









Fri vers av Joanskij
Läst 452 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-07 16:29



Bookmark and Share


  aol
läs min dikt älska
2008-11-02

  aol
så skön
2008-11-02

  Bodil Sandberg VIP
Stort garv!!!!!
2007-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Joanskij
Joanskij