Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt har sin tid


kom hit och peka med ditt finger


var i allt det vackra

började lögnerna

kan du komma hit och peka med ditt finger

någonstans bland alla bilderna

som jag FÖRSTORAT så mycket det bara går

för att hitta tecken på osanning

men nej

jag finner ingenting

snarare tvärtom

ju närmre jag kommer

desto säkrare

och det enda som suddar ut sanningen

är tid och avstånd nu

det är tid och avstånd nu



KOM HIT OCH PEKA MED DITT FINGER

var i allt det vackra började lögnerna

kan du komma hit och peka med ditt finger nu




Fri vers av Mirs
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-05-07 18:36



Bookmark and Share


  Mareld
Fy faan vad vackert gumman. Ryser! Så träffande och bra. Titeln och upprepningen av den i texten är helt underbar.
Varm kram hjärtat.
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Mirs