Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstider


Du bränner mig som sommaren
Tränger in i min hud tills jag kvävs
Min eviga törst
Jag drunknar långsamt i dina ögon

Du passerar förbi som vintern
Detta envisa mörker i min tillvaro
Jag ryser
Och mitt är bara ditt varma andetag i kylan

Du öppnar mig som våren
Blåser ur mig all skit
Du aprilväder!
Fukta mina torra läppar med havsvatten

Du ser mig som hösten
När allt jag är fallit av
Naken förblir jag
Och inga förväntningar finns kvar




F.S
04/2007




Bunden vers av Fluksy
Läst 521 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-07 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fluksy
Fluksy