Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människokännedom filosofi.

 

 

Alla människor verkar

normala

tills du lärt känna dem.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 1282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-05-07 19:59



Bookmark and Share


    Gondi
En utmärkt dikt min vän.
2007-11-14

  bumpe
Kanske det men vad är egentligen normal och konstig?
och finns det något som är perfekt? eller är det bara människan som altid vill ha det bättre å aldrig blir nöjda?
2007-09-02

  Maria Zena Viklund
haha jäpp*L*
2007-08-13

  Marreb
Haha! Så är det nog. Alla är vi unika och speciella. :-)
2007-06-22

  Lena Renman
Mycket bra :-)
Lena
2007-05-24

    ej medlem längre
Så sant så.
Synd att man inte kunde tänka på det själv
bara innan man avslöjar att man inte är normal
och därmed inte går att lära känna.
2007-05-16

    gnupung
Kort, koncist och träffsäkert. Och visst stämmer det! :)
2007-05-12

  © anakreon VIP
...och många människor verkar galna innan du lärt känna dem...
2007-05-12

  glittertindra
:) det kanske börjar vara dags omvärdera ordet normal... för vad är normalt och vad är personlighet?
2007-05-10

  Rachel Roth
iallafall händer det något
när vi lära känna någon...
2007-05-10

    M
Nja inte alla men det beror nog mest på mina fördomar.
2007-05-10

  soulmate_
fy farao vad sant.....du var mig en smart typ du!
2007-05-08

    sunnanvind
Applåder!!!
2007-05-08

  Kent Love
precis...gäller särskilt gamla ex...
2007-05-08

    BetweenTheLines
jag står här avskalad,inför den här
2007-05-08

    Jennie1127
så sant så sant :D
2007-05-08

    ej medlem längre
För mig verkar alla människor onormala tills jag lärt känna dom....
2007-05-08

  enlitenenstor
haha så sant så sant...
2007-05-08

  Jojo
sannerligen läsvärd!!
2007-05-08

  utstött
oj vad bra du skriver,den sanna källan till trygghet och näring vår inre rikedom
2007-05-07

  stella
Vilken insikt...jag tror du har rätt!
2007-05-07

  Lilla My* VIP
*Ler*Ja precis så mittiprickrätt!!
Bokmärker!! o säger inget mer...
för då kanske du lär känna mig:))
2007-05-07

  Night Soul Woman
Händerna på taket och sjung med mig!

Vi är alla unika och ej normala
Vi är alla unika och ej normala
Vi är alla nomader
som lever på Jordens vandrarhem;
Jorden är fyrkantig!
Kasta tärning med den!

På ålderdomens hem
de normala bor!
Är du med?
Vi är alla unika och ej normala
Vi är alla unika och ej normala
Vi är alla nomader
Är du med?
- Annars drick din kopp örtte

DJ is in da House!

PS. Denna är klockren Lars!*bokmärkes*och applåd*
2007-05-07

  Cris
haha... det var dagens sanning.. !!
2007-05-07

  DanSan
*************************

Ooooppppsssss. . . .
Hur kom du på mig? Hehehe . . .
\"My name is Ab . . . Abnormal . . !\"
Hehehe skojar men innerst inne
är vi mer eller mindre konstiga
prickar allihop!

************************
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf