Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makaroner Lammull och Strømbrytare

Mahatma Gandhi?
Vad är han känd för?
Vad är Arwen från kolonitiden, och
vem dödade den sorgsna blick som aldrig mer stirrar ledsamt ut mot den tyste biopubliken?
Vad skedde i USA?
Vem är egentligen Gud, och varför
varför finns det ingen mjölk i huset?




Fri vers av fannen
Läst 817 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-07 20:07



Bookmark and Share


    eliza
i mitt hus har mjölken alltid gått ut
när det står tre mjölkpaket i kylen

den här dikten är så underbart bra.
jag älskar mjölk
2007-06-27

  Bissen
Hur mkt mjölk man än köper så är det ändå alltid slut...
*Applåd*
2007-05-18

  Paraply
oj. detta är bland det bäst jag läst. evigt förlåt för att jag inte kan säga varför. det kanske är blandningen på små och stora frågor. fast dom små är oftast dom stora ändå.
2007-05-16

  andreawolf
jag gillar detta, alla seriösa frågor och sedan mjölken på slutet!
inte för att det är oseriöst att inte ha mjölk i huset

(för det är det inte,
verkligen inte när man verkligen behöver den och bara inte kan vara utan den!)

men det blir i alla fall humor, and I like it :)
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum