Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag släpper dig nu


är det meningen att vi ska träffas igen
då kommer vi att bli sammanförda

jag älskar dig och kommer alltid
att ha dig i mitt hjärta

du är den största och starkaste
upplevelsen i mitt liv

tack för att jag fick uppleva
allt det vackra och djupa
tillsammans med dig

det är en stor djup sorg
att behöva släppa dig nu

en del av mig dog av vår separation
och när du sa till mig att sluta spela
jag förstod inte vad du menade först

nu har jag förstått och börjat hitta mig själv
men det tog för lång tid

och nu är du borta








Fri vers av Lilla My
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-05-07 20:10



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
En fin text som inger hopp...samtidigt som den är sorgsen..är den en tacksamhetsdikt för det som hänt och det ger en styrka att bära med sig**Hopp**
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lilla My