Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i änglars tårar

Jag vill vara i din famn
Det är allt jag ber om.

Jag vill vara så vild och galen att du vill ha mig
För att sedan kunna krypa upp hos dig
Och veta att jag är säker.

Jag vill att du ska kunna se mig
För mer än bara någon där.
Något mer än tjejen som är som alla andra.
Att du ska se mig.

Jag vill sväva från markens trygga fäste
In i oändlighetens frid.

Men det är för mycket begärt
Att få vara där med dig
Så allt jag ber om
är att få vara i din famn

... Om en bara för en sekund




Fri vers av Cammo
Läst 474 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-07 21:01



Bookmark and Share


  Elvira.L
Väldigt vacker dikt om att vilja bli sedd, älskad eller åtminstone få krypa upp i någons famn :) Bra skrivet
2007-10-14

  Bissen
Jag kan bara hålla tummar och tår...
2007-05-15

  Max T
Såååå vacker. Älskar
\"Så allt jag ber om
är att få vara i din famn

... Om en bara för en sekund\"
Så mittiårick så jag blir mållös (vilket är varför jag skriver istället).
2007-05-07

  Lithia
Den är vacker. Man känner igen sig.
2007-05-07

  Jannike
En fin och känslosam text, om än med lite fel här och där :) De som är lite fel ska vara \"jag vill att du ska kunna se mig\" , \"krypa upp\". Men jag tyckte om den! :)
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Cammo