Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min första franska dikt. Det får bära eller brista.


Ne m\'écoute pas

Ne m’écoute pas
Quand je pleure
Et dis que c’est toi
Qui a met les déchirures
Dans mes grands yeux verts

Ne m’écoute pas
Quand je crie
Que c’est toi
Qui a déchiré mon coeur
A un million de morceaux

M’écoute seulement
Quand je te dis
Que je t’aime

Pour c’est la seule chose
Qui est vraie




Fri vers av Lithia
Läst 456 gånger
Publicerad 2007-05-07 21:26



Bookmark and Share


    NovaHI
Det här var verkligen bra, visar du den för kajsa får du MVG, du har ju använt qui och que och allt! ;)
Jättefin.
2007-05-09

    hymerito
Detta är första gången jag har ångrat att jag hoppade av franskan i skolan. :)
2007-05-08

  Max T
Det är så vackert. Nej, verkligen. Verkligen snyggt ihopknåpat.
2007-05-08

  Poison Ivy
åh jättevackert, älskar dikter på franska. verkligen fint beskrivet av dig
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Lithia
Lithia