Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(underbara ting)


Mirabilia

Detta är en hyllning
till alla dem som

biter ihop när
deras knän, händer
och själar blöder

de som
tittar sin fiende
i ögonen
och inte hyser agg
trots att is intagit hjärtat

detta är en hyllning
till de människor
som är bättre än
världen själv

Ty, vad säger en hyllning i dessa dagar?




Fri vers av seratonin
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-05-07 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

seratonin