Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillfällen

 

 

Ett tillfälligheternas spel

 

Utan skyddsnät

eller säkerhetslina

 

Kastar mig ut

i periferin

 

Du är min fallskärm

 

Utforskar nya stigar

i en värld full av möjligheter

 

-Tillsammans- 




Fri vers av nettizen
Läst 175 gånger
Publicerad 2007-05-07 23:19



Bookmark and Share


  Ronny Berk
du drog i fallskärmens lina vid rätta tillfället... njut av luftfärden o gå in får lycklig landning...
2007-05-08

  issac.a.m
kärlek på högnivå...
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen