Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade storebror


du har så mycket
att ge
men
så svårt att få ut de

de sa
du var dum men
du är
smartare än dem

har alltid varit
min bästa vän

din styrka är konst/musik
och datorer

dina vänner
var mina vänner

mina vänner
var dina vänner

efter olyckan
förändrades allt

ingen förstår
inte ens jag


Förlåt!
men jag försöker



denna värld är för tuff för dig













Övriga genrer av Havsjungfrun
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-08 13:24



Bookmark and Share


  deepblacksoul
Oj vad ska man säga helt fantastisk, Sorgsen på nått sätt men ändå så vacker!
2007-11-08

    Anonym Ängel
Vilken vacke text, så varm på något viss.
2007-05-22

  figurett
Förståelsen, den som inte går att nå utan att själv involvera sig på djupet, om ens då, någonsin, om tillståndet för någon annans situation, är svår att bära, när man vet förutsättningarnas skillnader för handlingars mening. Kanske inte förrän lång tid efteråt ser man sig som att faktiskt vara princessa, i någon annans ögon, utan ords innebörd, utan egentlig bekräftelse, ändå den tysta överskommelsen ingen annan inser vidden av.
Den som söker skall finna om så bara tomrum, sig själv.
2007-05-12

  Tina Q
när allt förändras... det är svårt för alla - men din storebror har ändå en kärleksfull lillasyster som försöker förstå - det är en gåva! gripande text, verkligen!
2007-05-09

  issac.a.m
Älskade storeebror..dirket ur ditt hjärta
Vacker,underbar dikt till din bror
2007-05-08

    Vintersaga
fint o starkt hoppas han får se dessa ord
sorgligt men mkt fint!
2007-05-08

    Lindizz
Fin och varm text och med mycket starka känslor..bra skrivet.
2007-05-08

  Nikolai Jungsin VIP
Ett sånt vackert ömhetsbevis..
njuter..
2007-05-08

    ej medlem längre
Hoppas han får läsa den, har också en storebror...
2007-05-08

  devilsangel
så fint skrivet till din bror, äkta och starka känslor!!
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Havsjungfrun
Havsjungfrun