Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte min vanliga stil, ville pröva något nytt, typ.


Ta min hand och jag ska visa dig en annan värld

Kan vi inte bara lämna allt bakom oss?
vi sticker någonstans, bara du och jag
bort från alla sneda blickar, alla fördommar
bort från detta samhälle som tar kål på oss
vi skulle kunna fara till en öde ö
långt ifrån alla sjuka ideal, alla sjuka människor
denna skruvade värld ger jag inte mycket för
vi måste bort om vi ska klara oss och inte bli en av dem

Ta min hand så sticker vi
jag ska visa dig hur underbart livet kan vara
när det enda bekymmer man har är sand mellan tårna




Fri vers av Malin Hy
Läst 496 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-08 18:01



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
fan va bra:)
jag bokmärker den:D
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Malin Hy
Malin Hy