Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla andra flickor

Judith har gjort det. Astrid gör det
Maja har gjort det säkert hundra gånger
alla har gjort det utom jag

jag undrar hur det är
om det gör mycket ont
om det blöder mycket

de samlas i cirklar i gräset
låter som av en händelse tröjor och sjalar glida av axlarna
visar stolt sina stigmata och jämför dem under tystnad

vissa drar parallella streck
andra gör små kryss
åter andra etsar sig i mönster som på storblommiga tapeter

färska röda märken
äldre gula skrynkliga
jag döljer mina egna vita armar

alla gör det utom jag




Fri vers av günther grrl
Läst 402 gånger
Publicerad 2007-05-08 18:08



Bookmark and Share


    undefined
och det ska du va stolt över! Det är ingenting häftigt i att ha \"storblommiga tapeter\" över armarna, man ångrar sig så djupt. Ärren går inte bort.
2007-10-21

  Fred Söderblom
& den här som alla trodde handlade om sex efter första raden.

oki det här stycket är min favorit:
\"färska röda märken
äldre gula skrynkliga
jag döljer mina egna vita armar\"

& dom \"storblommiga tapeterna\"
2007-05-09

    Erik Wiklund
\"Fortsääätt och fortsääääätt och va dig själv, fortsääätt och fortsääääätt och va dig själv...\"
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

günther grrl
günther grrl