Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rysare

 

 

När mörkret omsluter

och kylan slår till

 

I den mörkaste världen

I dalen där musiken

sedan länge tystnat

 

Isen lägger sig

på regntung mark

Och livet står stilla

 

Blodet fryser

och sinnena ryser

 

Sakta

oändligt sakta

smyger sig timmarna

fram

 

sekunderna tickar

och kvällen går mot

ännu en sömnlös natt

 

Förlamande trötthet

utan hopp om räddning

 

~ Hjälp ~ 

 

 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-05-08 18:13



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Läser hoppet där bakom orden...snigeltimmar, minuter, sekunder...å om bara tiden ville gå fortare...å om bara fick sova...så går tiden fortare...hjäälp**
2007-05-08

  issac.a.m
håller med riel..
Gillar mycket ditt rop...
2007-05-08

    ej medlem längre
En riktig rysare har du knåpat ihop här....
Kallt, mörkt och ensamt....en längtan efter värme, ljus och kärlek.
Kanske är det så diktjaget känner det just nu?
Du har ialla fall förmedlat ett rop på hjälp på ett mycket läsvärt sätt!Tummen upp!
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen