Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det inristade hjärtat i den gamla eken




Jag är

bokstäverna som skrevs i sanden
vågorna som sköljde dem bort
solen den brännheta
skuggan som svalkar din hud
vinden som rufsar om i ditt hår
doften av blommande äng
det inristade hjärtat i den gamla eken
det sjungande lövverket
kvällens skymning
nattens mörker
midnattsolens ljus
men mest av allt är jag din kärlek

och jag älskar dig





Fri vers av sunnanvind
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-08 22:47



Bookmark and Share


  Danne
Härliga kärlek..
du får uppleva den.
Lyckliga du...
2009-10-15

  Jan Linderoth
Gud vad tacksam och lycklig han måste vara! Och få en så vacker kärleksförklaring är det det inte många unnat!
2007-05-13

  Laertes
Mycket vackert....

Kram
2007-05-10

  Lasseman VIP
Wow! så vackert och kärleksfullt skrivet..applåder =)
2007-05-09

    sunnanvind
Tack Hans för finslipet!
2007-05-09

  Hans w-art Westlund VIP
skulle vilja möblera om lite lite:

jag är

bokstäverna som skrevs i sanden
vågorna som sköljde dem bort
solen den brännheta
skuggan som svalkar din hud
vinden som rufsar om i ditt hår
doften av blommande äng
det inristade hjärtat i den gamla eken
det sjungande lövverket
kvällens skymning
nattens mörker
midnattsolens ljus
men mest av allt är jag din kärlek

och jag älskar dig
2007-05-09

  isabel louise
viken vacker kärleksdikt! orden ristas in i hjärtat när de blir lästa:)
2007-05-09

  Söder
Mycket tilltalande dikt. Så vackert formulerat. Djupt inristad kärlek...
2007-05-09

  Lars Granlöf
Du är helt klart värdefull
Det visste jag iofs redan.
Hoppas han är värd också.
Men en som alltid är värd allt
är kärleken så....
2007-05-09

    Maria Malm
Förtjusande!
2007-05-08

  nettizen
Inte bara inristat i eken.... inristat i hjärtat också på din vän....
Vackert skrivet!
2007-05-08

    Lindizz
vackert så vackert helt underbart skrivet om kärleken. Applåder!!
2007-05-08

  issac.a.m
Åh,,,Vad vackert...
du kan visa din kärlek på ett härligt sätt
2007-05-08

  devilsangel
fina jämförelser av kärlek..härligt
2007-05-08

  Leif Furstedt
Vackra ord i en vacker ton mot ett vackert slut i, jag älskar dig.
2007-05-08

  prinscess VIP
den var mycket vacker
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind