Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har varit i en svacka nu.. tänkt på döden, hatat livet, hatat allt. men har nu insett att det inte går att bara sitta och tänka på sig själv, utan det finns folk som har det värre. därför ska jag ta mig upp ur svackan och leva, precis som allt annat bra f


Det blir ändringar

Det ni har sätt av mig var inte mitt riktiga jag.
Det jag har sagt och sånt, det har jag aldrig menat.
Har alltid valt fel vägar, men nu ska jag skärpa mig.
Och dom där som har fått mig att må dåligt, hej då.
Jag ska söka nya kompisar, dom som får mig att må bra.
Ska leva ett bra liv, precis som alla andra gör.
Jag ska inte skämmas längre, inte alls.
Ska vara mig själv och alltid gå med huvudet uppe.
Aldrig mer deppa ihop, och tänka på dumma saker.
Vägrar att vilja dö igen, vägrar verkligen.
Det ska aldrig mer hända, och det ska jag lova mig själv.
För den ända som kan ändra mig, är jag själv.




Övriga genrer av meel_
Läst 419 gånger
Publicerad 2007-05-08 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

meel_