Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgar livet med färger

Jag vill måla alla färger av drömmar

med mina händer torra av jord och vatten

skapa kontraster av liv

 

Frigöra dess kulör och nyanser på renaste duk av lin

alla de formbara känslor som färgar livet

 

Samla symboler som kan tala till alla skikt av medvetenhet

skriken som skär genom natten av ensamhet och förtvivlan

skratten som klingar som den dyrbaraste kristall

gråten av längtan över allt gott som vi alla förtjänar

och ilskan som den rödaste eld bränner för att  åter skapa förutsättningar för något nytt

 

Till alla dessa färger finner jag en egen stämmning

Till alla dessa stunder




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-05-08 21:34



Bookmark and Share


  glittertindra
att leva är ett kalejdoskop av livsfärger... :)
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson