Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Urandning

 

Vilar mot marken med kroppen tätt mot gräset

 

Känner jordens puls förenas med min kropps hjärtslag

 

enade pumpas det röda i mitt inre med rytmen av
Gaias kärna lika röd som min

 

Andas och känner marken tryckas mot min hud

 

Sammanfogade och förenade av ett gemensamt andetag




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 694 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-08 21:41



Bookmark and Share


  Frederick
Helt underbar :)
2007-07-18

  glittertindra
Vackert! :) härligt ligga på marken och känna alla dofter och känna naturen... :)
2007-05-09

  Gawain VIP
Djupa andetag...

Sitter i en tråkig fåtölj och längtar ut. Vill frysa, känna daggen krypa längs huden, leva med sinnet på spets. Inte dö vaggad till sömns av bekvämlighet och sans...

Bra poesi, livsbejakande och stark. Gillar andetagen, pulsen med modern till allt.
2007-05-09

  ettjag
Du skriver så vackert och berörande.. BRA!
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson