Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dig, mina drömmars land

 

Smekande blå ögons blick
försiktigt över konturer
av glödande siluett

Vattenfåror som slingrar sin väg
över berg, ner i dalar

Solens sista strålar sträcker sig
i en sista ansträning över landets topp

Mörknande brunnar av mystikens färg
lurandes med sprittande toner

Jag vill leva i ditt landskap

En fingertopp i navelns begynning
löser kittlande darrningar i lustans kropp

Vildväxande strån över ögons lömska djup
som drar till obergänsad avgrund

Här vill jag stanna

Din kropp, det vackraste land
Din röst, min fågelsång i skogens djup
Låt mig se, låt mig känna

Låt mig alltid få leva i detta underbara land




Fri vers av Jannike
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-08 22:28



Bookmark and Share


    Lindizz
Mycket fint skrivet ! Bra !!
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Jannike
Jannike