Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syner av dig

synerna av dig som aldrig är du


- hello darling, på bred danska
med wiskeyröst

sprickan i glaset
ljusstaken på fönsterbrädan
den du hade uppe året om finns inte kvar
jag letar efter dig men
ingenting finns kvar


det är märkligt det där med att förlora någon
att vara den som blir lämnad kvar
ensam


tittar bort emot din uppgång
får en skymt av dig väntande på färdtjänst
men det är aldrig du det är alltid någon annan
det är fel keps
det är fel käpp

inte alls din hållning

jag letar och letar
försöker hålla kvar dig
samtidigt försvinner du mer och mer




Fri vers av mysanpysan
Läst 625 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-05-08 22:28



Bookmark and Share


    Amoreboy
ojoj!bra förmedling av känslan,,,,,,grymt!
2007-09-11

  Tino
Väldigt bra, tror alla känner igen sig i denna.
vi skapar våra bilder, behåller lite mer av det som var bra,

Bra text!
2007-08-10

  Semir
skirven med en väldigt perosonlig stil, gillar den !!
2007-06-19

  Ezo
Känslostark dikt av saknad och ensamhet. Visst är det märkligt det där med att förlora någon och vara den som blir lämnad. Ibland känns det som att det alltid är en själv som \"återstår\". Det kanske också är så, vi kanske alltid är ensamma i våra frågor.

Kram,
Ezo
2007-06-16
  > Nästa text
< Föregående

mysanpysan
mysanpysan