Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gjutande njutning

 

 

Inuti den inre cirkeln

omslutande

kortslutande

 

Gjuter olja på vågorna

tänder gnistan

får fart på lågorna

 

Elden som brinner

en flamma som aldrig

försvinner

 

Kraftfullt sprakande

Undergörande knakande

 

Kemisk explosion

 




Fri vers av nettizen
Läst 215 gånger
Publicerad 2007-05-08 23:08



Bookmark and Share


  issac.a.m
Gnistrande och sprakande rader...vackert
2007-05-08
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen