Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Såg i dina ögon

hur du ville ha det,

hörde glädjen i din röst

men så fattar du

beslut till det motsatta.

 

Varför?

vad skrämmer dig mest?

varför går du inte på känsla?

 

Ser sorgen och oron

i dina ögon

men kan inte förstå

beslutet är fattat

framtiden blir inte som jag ville. 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 401 gånger
Publicerad 2007-05-09 17:21



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Känner sorgen.. ibland tar man beslut som är oerhört tunga..men som ändå måste tas..
2007-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson