Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målarfärg



Du gråter målarfärg
Som rinner ner
För kinder
Och skapar

Du ler målarfärg
Som sprider sig
Som söker sig
Och väcker

Du skär målarfärg
Som droppar
Som träffar
Och överlever

Du skrattar målarfärg

Du sover målarfärg

Du är målarfärg






Fri vers av Vinterdiamant
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-09 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinterdiamant

Mina favoriter
nathalie