Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar

 

 

Natten som stilla övergår

till morgon

 

Längtar dagen

då jag åter får somna på

din arm

 

Känna värmen

och tryggheten som du

utstrålar

 

Längtar dagen

då jag åter får vakna

och se dig vid min sida

och upptäcka att

jag ler

 

Ler åt den lycka

du skänker mig

Och den innerliga

kärlek jag känner

för dig

 

Och vet....

 

Att snart är vi aldrig

mer skilda åt

på var sitt håll

Utan tillsammans

för alltid

 

där vi hör hemma

 

Du och jag 




Fri vers av nettizen
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-10 06:18



Bookmark and Share


  Nyfiken drömmare
Mmm... blir varm i hjärtat av dina ord! Kärlek och längtan i kombination... underbart!
2007-05-10

  Ronny Berk
längtan ger styrka... längtan är styrka... framtid är längtans styrkas framtid...
2007-05-10

  Söder
Förstår din längtan. Det låter så tryggt och skönt. Kärlek!
2007-05-10

  glittertindra
man behöver längta också... :) väl skrivet
2007-05-10

    sunnanvind
Skön känsla som sprider ett lugn över hela dikten...
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen