" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




imbecill

 

Im be cill

imbebebe cill cill cill

pappa säger jag är

im be cill

så jag vet

                    å jag vet

                                          ja jag vet

 

fyra år och

imimimi imimimi imimimi

fyra år och

bebebebebebe

 

så jag vet

                    å jag vet

                                        ja jag vet

 

 

vad jag är vem jag är hur jag är

 

 

pappa säger

så jag vet

                  å jag vet

                                   ja jag vet

imimimi imimimi imimimi

bebebebebebe

cill cill cill




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-05-10 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP