Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi slutade aldrig kämpa för kärleken och tur var väl det




Världen förstår inte oss
och det har den nog
aldrig gjort heller
eller ibland kanske
de få gånger vi faktist har
fått som vi vill

Men som sagt,
de gångerna är lätta att räkna



För oftast ville världen
separera oss och ville nog
att vi skulle leva
olika liv
två liv
inte ett tillsammans



Men fan vad vi
eller i alla fall
jag
och du med
tror jag
(eller hoppas kanske)
kämpade för att
få varann



Vi är inte såna som
ger upp direkt
vi ville ha något och
vi fick det ju
tillslut

(även om det kanske tog
ett antal månader för mycket)


Men det bryr jag mig inte om
för nu har jag dig och
du har mig och
vi har något som kallas
kärlek






Fri vers av KallaMigVacker
Läst 639 gånger
Publicerad 2007-05-10 16:11



Bookmark and Share


    ingentingflicka
Ett par månader för mycket ja, men det var ju värt all väntan i världen Ellie? Hoppas verkligen att han får sakna ihjäl sig i sommar så att inte allt bara försvinner. För då ska jag gråta för dig min ängel och sen ska jag inte bli glad förrens du blir lycklig igen. Så det så. Älskar dig!
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

KallaMigVacker