Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens bana

 

Molnen skingras

och solens strålar

når åter fram

 

Fokuserar blicken

framåt

Målet är ödesbestämt

finns bara en

riktning

 

Följer solens bana

 

Landar....

Hos dig 




Fri vers av nettizen
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-10 17:51



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Rart och vackert om kärlek...tjusig.
2007-05-10

    Erika H
skönt känsla du får fram

att gå utan färdig väg, se vart stegen för
och att landa
någonstans där det känns tryggt

sköndiktat, välskrivet
vackert
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen