Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så rädd att släppa dig fullt ut



jag vet inte vad jag ska göra,
paniken stiger genom min kropp

varför blev det så fel?
Allt var redan planerat och vägen såg
perfekt ut

men den blev krokigare och krokigare
tillslut tog den slut

jag dör av sorg
mitt hjärta håller på att brista

hur ska jag någonsin kunna träffa
någon så underbar som dig
som älskar mig för den jag är

jag blöder inom
min högsta önskan är att
du kunde stoppa min blödning nu

hur ska jag överleva?
Vill skrika,
snälla älska mig, lämna mig inte.
Jag kommer aldrig att klara av att släppa dig
fullt ut

delar av mig ångrar att vi träffades

känner mig sviken, förbannad över
att du kom in i mitt liv och rörde om
i min trygga illusion

utan våra möten så skulle jag aldrig
förstå hur det är att bli älskad för den jag är,

jag är så rädd att aldrig mer bli älskad på riktigt






Fri vers av Lilla My
Läst 350 gånger
Publicerad 2007-05-10 21:18



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
För rädd för att älska...bli älskad...omrörda illusioner!
Våga släppa taget...förmedlar din dikt...
2007-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lilla My