Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte exakt när jag skrev denna


öppna ögonen så finner du dig själv

Blunda ej för verkligheten

se inte bara hinder

du har ett liv

att leva

så det är dax att hitta det.

 

öppna dina ögon

stäng inte ute världen

se inte bara kyla och sorg

världen räcker dig sin hand

viskar i ditt öra

lev livet idag

för imorgon

kan det vara försent.

 

Sanningen du gömmer

är att finna dig själv

men du är inte långt borta

öppna dina ögon så finns du där.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 649 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-11 10:38



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Känns som detta var precis vad jag behövde läsa idag..Tack!
2014-07-27

  Nikolai Jungsin VIP
Se möjligheterna..
våga och du vinner.

Dessa ord behöver fler lära sig att följa.
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson