Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Laura

Jag kommer ihåg
ditt hår på golvet
när du stod på händerna

och blodet från din mun när du föll tillbaka på det

så vacker din insida ser ut
tänkte jag

och placerade ett finger inuti dig, för att känna den skönheten.




Fri vers av toub
Läst 486 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-11 10:45



Bookmark and Share


    bedragare
sexigt.
2007-09-27

  Fred Söderblom
väldigt väldigt surealistisk bild & djupt oroande.
djupt oroande.

det börjar väldigt realistiskt med en nästan omärklig glidning in på det absurda. skickligt
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

toub
toub