Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
visdomsord till minnen 


Sanningen är enkel

lögnen

skapar ilska

bygger bo

och gör livet

till ett enda

trassel.

 

 

Sanningen är enkel

du följer bara samma väg

kan kännas hård

men i slutet

är det alltid

den vägen

som är enklast

för lögnen

sårar din själ

om inte andras.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 688 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-05-11 10:47



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Lögner är som en suddig karta.. man vet aldrig vart man hamnar..

Sanningen lyser upp även den svåraste väg..

vacker..
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson