Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanden rinner ut

för varje korn

som når

botten

försvinner

ett minne.

 

snart har all sand

runnit ut

och

då dör hoppet

hjärtat krossas

inte längre

såren läker

inte längre

för tiden

är snart slut.

 

Sanden rinner ut

och du med den

så är din kamp

slutligen över.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 702 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-11 10:52



Bookmark and Share


  aol
min vän hoppet är det sista som överger oss, kram,
2013-09-22

  Havsjungfrun
Ge inte upp!..det kanske känns tungt nu..men en dag vänder det igen..själv tror jag det..glöm inte ..hoppet och tron iaf hoppet är det sista som lämnar människan..kram
2007-05-12

  Nikolai Jungsin VIP
Så länge det finns liv finns det hopp..

Och må aldrig din sand rinna slut.
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson