Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dis

 

dis tjock som grädde
spårvagnen klyver isär
brunnsparken nästa!




Bunden vers (Haiku) av orbis tertius
Läst 741 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-05-11 14:15



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
En underbar haiku! Då jag arbetar i Göteborg känns denna mycket \"nära\"
2007-08-19

  Jer
Gillar allt här - framtoning, grädde-metaforen, en fin resa trots klyvning. Jag lunkar vidare mot Guldheden...
2007-06-26

  Daniel_78 VIP
Lekande och samtidigt målande.
Tjock som grädde fastnar på näthinnan.
Gillar också isbrytaren
och hur den avslutas ... nästa
det öppnar upp för fantasin.
Sen som många nedan har jag
förkärlek för Göteborg, så det är
alltid pluspoäng.
Uppskattad läsning. Tack för den.

/Daniel
2007-05-13

  Cris
känns väldigt när.. rent geofrafiskt. :-)
Fint... får känslan av morgonstillhet, stad som börjar röra på sig. Om det nu är på morgonen.
2007-05-11

  Wingardium LeviosA
Verkligen! Speciellt när molnen är mättade med regn ;) Beautiful!
2007-05-11

  Gunwale VIP
Bra bild av Göteborg, där jag just nu sitter - en hpl från Brunnsparken...
2007-05-11

    Bim
...jo,men det är något speciellt med Götet,trots rå väderlek.,
bra beskrivning. Hälsn.Bim
2007-05-11
  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius